Over jou

In gesprek met een coach: iets voor jou?

Iedereen heeft een andere aanleiding om in gesprek te gaan met een coach. Misschien loopt het op je werk niet zo lekker, maak je je zorgen over je relatie, vind je het moeilijk grenzen te stellen, heb je een groot verlies geleden of zijn het juist heel veel kleine dingen bij elkaar waardoor je je niet in balans voelt.

Dit zijn zomaar wat voorbeelden en waarschijnlijk is jouw aanleiding weer een andere. Dat geeft niet. Belangrijker is dat je je herkent in de doelen die passen bij coaching. Natuurlijk maken we doelen die specifiek op jouw situatie zijn toegepast, maar in z’n algemeenheid kun je zeggen dat mensen die een coach in de arm nemen:
– Meer zicht willen krijgen op hun mogelijkheden en beperkingen
– Grip willen krijgen op hun situatie
– Of willen werken aan herstel

Coaching werkt goed als je meer wilt leren over jouw eigen invloed op je situatie en bereid bent om daarvoor in actie te komen. Natuurlijk ben ik er om je daarbij te ondersteunen en te motiveren.

Belangrijk om te weten: ik kan helaas geen coaching bieden aan mensen met ernstige verslavingsproblematiek of psychiatrische problematiek. De afgelopen tien jaar heb ik weliswaar juist wél met deze doelgroep gewerkt, maar nu ik een eenmanspraktijk heb kan ik niet waarborgen dat ik in crisissituaties beschikbaar ben.