Tarieven & Vergoedingen

Wat kost coaching en zijn er vergoedingen mogelijk?

Om maar met de tweede vraag te beginnen: coaching wordt (bijna) nooit door de ziektekostenverzekering vergoed. Misschien is jouw verzekering daar een uitzondering op, dus je zou het zeker even na kunnen vragen.

Het komt wél steeds meer voor dat werkgevers coaching vergoeden. In het kader van re-integratie tijdens of na ziekte, maar ook binnen een scholings- of deskundigheidsbevorderingsbudget.  Een gemotiveerde werknemer die zijn kwaliteiten kent is van grote waarde voor een werkgever. Neem gerust contact op als je wilt brainstormen hoe we doelen kunnen opstellen die passen bij de voorwaarden van je werkgever én die aansluiten bij jouw wensen.

Als particulier zijn de kosten voor coaching aftrekbaar bij de Belastingdienst als scholingskosten.  Ben je zelfstandig ondernemer dan kun je de kosten opvoeren als bedrijfskosten.

Uurtarieven:

Ik werk met uurtarieven. Meestal duurt een gesprek ook een uur, maar in overleg kunnen we de duur van een gesprek ook aanpassen.

Coachingsgesprek per uur:  € 70,-

Elk traject start met een gratis intake waarbij we de aanleiding van je aanmelding bespreken en de doelen die je zou willen bereiken. Vervolgens werken we in blokken van 5 gesprekken naar deze doelen toe. Gesprekken vinden tweewekelijks plaats, tenzij een andere frequentie beter bij jouw situatie past. Na elk blok evalueren we het proces en de eventuele vervolgstappen.